• gran varietat de productes
  • plats de nadal
  • elaboració de productes
  • tracte amable i personal
  • vedella de criança pròpia
gran varietat de productes1 menús i plats de nadal2 elaborem els nostres productes3 tracte amable i personal4 vedelles de criança pròpia6
full width slider by WOWSlider.com v6.4


El grup AVICOLA SERLLUIS es va crear al 2011 quan es va decidir començar a créixer en solitari creant la nostra pròpia marca després de molts anys de trajectòria en el sector.

Els fundadors del grup AVICOLA SERLLUIS, van començar el seu projecte empresarial al 1990 obrint una petita parada de carnisseria al Mercat de la Independència de Terrassa. Des d'aquell primer moment fins ara el grup a anant creixent mica en mica arribant a l'actualitat a tenir quatre botigues distribuïdes per diferents zones de la nostre ciutat, Terrassa, i la nostra pròpia nau de producció on es preparen tots els nostres productes de la mateixa manera que el primer dia, amb productes de qualitat i elaboració pròpia.

El nostre grup empresarial està format per més de 40 persones que cada dia s’esforcen per poder oferir als nostres clients el millor producte i servei. El creixement del grup al llarg dels anys a estat possible gràcies al gran esforç de l'equip de treball i gràcies a tots els nostres clients que ens han acompanyat durant tots aquest anys i que esperem que segueixin durant molts més al nostre costat.

Esperem que el grup AVICOLA SERLLUIS segueixi creixent amb el pas dels anys com ho a fet fins ara i que durant molt de temps puguem portar a terme el nostre objectiu que és oferir als nostres clients productes de qualitat.